Despre mine

          Performanta se naste din pasiune. Pasiunea pentru fotografie a aparut din dorinta de a imortaliza frumusetea, naturaletea si emotiile. Acum aceasta pasiune a ajuns un stil de viata si o munca de zi cu zi. Atunci cand ajungi sa faci ceea ce iti place, te dedici total si rezultatele sunt pe masura.

        Pregatirea universitara in domeniul ingineriei, pot spune ca este pentru mine un atu. Aceasta ajutandu-ma sa fiu atent pana la cele mai mici detalii. Prefer fotografia de nunta pentru ca intr-o singura zi poti surprinde o multitudine de emotii si  foarte multa bucurie. Fiecare nunta reprezinta o noua provocare pentru un fotograf si dovada reusitei o fac pozele si albumele ce raman in timp pentru a aminti aceasta zi speciala. Imi place sa traiesc alaturi de miri “cea mai frumoasa zi din viata” si as face asta saptamanal.

           Un eveniment precum nunta, logodna sau botezul reprezinta enorm pentru fiecare si caut sa ofer amintiri pentru o viata. Prefer calitatea nu cantitatea, de aceea investesc mult timp in prelucrarea individuala a pozelor. Cred ca sunt mai bune cateva sute de poze exemplare decat mii de poze gresit compuse.

          Investiti in amintiri, pentru ca pozele sunt ceea ce raman dupa fericitul eveniment.